Plăcere sau bani?


Zilele trecute m-a durut puțin spatele. Un mușchi din partea stângă, cred că am dormit rău ultimele nopți. Cu ocazia asta, mi-am zis așa în gândul meu că mi-ar prinde bine un masaj. Și de aici până la „masaj erotic” n-a fost decât un pas.

tipă sexy

În închipuirea mea. În realitate, evident, n-am făcut pasul. Și nici nu cred că o să-l fac, chiar de-aș avea ocazia și conjunctura ar fi favorabilă, deoarece nu am încredere în fetele de acolo. Vă dați seama, acolo nu se duc călugărițe. Ok, există varianta prezervativului, altfel, cine știe ce boli poți contacta. De fapt, multă lume are un fel de admirație față de aceste să le zic meserii, practicate de reprezentantele sexului slab. Adică ele fac și sex și sunt și plătite pentru asta, ba câștigă mai mult decât un director, în unele cazuri. Ok, este o opinie, dar nu subscriu. Și las la o parte faptul că salariile au scăzut și în domeniul lor de activitate. Că la drept vorbind, salariile au scăzut peste tot. Nu de aia. Să vă zic atunci de ce.

Să ne gândim puțin la jobul în sine. Îți oferi corpul pentru bani. Aparent, primești mulți bani. Poate însă nu ai un contract pentru așa ceva, nu lucrezi oficial, cu carte de muncă cum se zice, nu plătești taxe la stat. Și cât te ține toată afacerea? Cât ești tânără. Timpul trece și din prospătură devii babă. Moment în care îți iei catrafusele și te duci acasă. Și mai departe ce faci? Că practic nu știi face nimic, n-ai o meserie sau ceva la bază, nu știi să lucrezi pentru bani. Și nici pensie la bătrânețe, că dacă n-ai lucrat oficial?

Pe de altă parte, ce vedem noi în filme sunt doar fete și băieți aleși pe sprânceană. În realitate, fiți siguri că n-o să meargă la masaj (sau altele) doar tineri care se duc la sală. Că de obicei ei au prietene. O să meargă diverși oameni cu bani, afaceriști, unii în vârstă, unii burtoși, aș zică că majoritatea. Cât de cool credeți că e să-i servești erotic pe aceștia? Păi puneți-vă voi, ca băieți, în situația asta: cât de mult v-ar plăcea să faceți amor cu o tipă așa cam la 50 de ani, plină de celulită și cu ochelari/riduri? 😆

Poate că, dacă tot vrei să lucrezi în domeniu, ca fată, mai bine te angajezi la un studio serios de video-chat. Cel puțin nu prestezi fizic nimic, doar virtual. Și nu riști să contactezi ceva. Și poți lucra și la tine acasă. În plus, șansele să fii vizitată de un cunoscut sunt mici; multe studiouri au „piață de desfacere” în State. Și cineva mi-a zis că americanii sunt cam proști: dezbracă-te, îmbracă-te, dezbracă-te, îmbracă-te… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s