Interviu „ireal” cu Sorana Bordaș


Dacă umblați de ceva vreme pe net, ați auzit probabil de bloguri. Iar dacă le frecventați și scrieți pe ele, ați auzit probabil de Superblog. În sfârșit, dacă ați participat cel puțin la o ediție, vă sunt probabil familiari cei care au ajuns pe locurile fruntașe, printre care se află și Irealia.

Sorana Bordas (Irealia)

Irealia a participat de două ori la Superblog. Prima dată s-a clasat a patra. A doua oară a luat premiul I cu coroniță, adică a fost prima. Asta arată evident un om cu talent. Nu ai cum să câștigi o competiție în care se angrenează sute de bloggeri fără să ai, cum spune chiar ea, un dram de talent, un dram de noroc și ceva muncă, nu neapărat în ordinea asta. Unde spune ea aceste lucrui? Într-un interviu acordat lui Emil Călinescu, pe unul din blogurile acestuia. De fapt, în prima parte a acestui inedit interviu, care se va continua cu întrebările venite din public, adică pe care le puteți pune și voi. Vedeți detaliile în articol.

Tot acolo puteți citi dacă și cum a schimbat-o această competiție, ca om și ca autor de blog, precum și câteva din opiniile și perspectiva pe care o are cu privire la aceste subiecte. Eu zic că răspunsurile sunt faine și, asta așa ca o concluzie, spre deosebire de ce vedem în mass-media clasică, oneste. Nu știu dacă e timpul pentru un nou om, dar știu că viitorul sistem de transmitere a informației va pleca de la bloguri.

PS: poza e „furată” de aici, unde puteți citi un alt interviu cu aceeași. 🙂

4 gânduri despre &8222;Interviu „ireal” cu Sorana Bordaș&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s