Ați auzit de hexacopter?


Copiii de orice vârstă sunt interesaţi de jucării zburătoare, ca de altfel şi unii dintre adulţi. Amintiţi-va că sunteţi toţi copii în adâncuri! Nimeni nu este prea tânăr ca să înceapă. Când această jucărie nu doar se ridică şi zboară ghidată de o telecomanda ci se şi învârte, zboară înapoi, lateral în stânga şi în dreapta şi se rostogoleşte la 360 de grade, atunci distracţia celor mici este garantată la maxim.
drona hexacopter

Mini hexacopterul H20, o drona pentru copii produsă de binecunoscuta firmă JJRC, întruneşte toate aceste caracteristici. Este uşoară, are un design atrăgător pentru copii, dispune de o acurateţe în zbor foarte bună precum şi de un mod de control foarte uşor. Este o aeronavă special dezvoltată şi concepută pentru începători.

Când eram noi mici, cei care eram băieți ne jucam, printre altele, cu mașinuțe. Culmea în acea perioadă era să ai o mașinuță electrică sau un trenuleț – cine avea unul, îl prindea pe Dumnezeu de un picior! În afară de mașinuțe, pierdeam timpul jucându-ne de-a v-ați ascunselea sau prin parc. Astăzi însă, locul jocurilor pentru copii l-a luat navigarea pe internet și trăirea într-o lume virtuală, falsă.

Cred că orice părinte doreşte să îşi vadă copilul desprinzându-se de tabletă sau de televizor şi să zburde bucuros pe afară. Asta fără să-şi piardă din interes şi entuziasm. Şi nu este deloc complicat! Este cunoscut faptul că cei mici pot folosi aplicaţiile pe iPod sau o consola de jocuri mai bine decât cei mai mulţi dintre adulţi. O să fiţi surprinşi cât de repede vor învăţa să ghideze o dronă. Se poate folosi şi pe timp de noapte pentru că drona jucărie este dotată cu lumini LED de navigare.

Acumulatorul încadrat are marele avantaj că poate fi încărcat în doar 40 de minute. Mini drona funcţionează pe tehnologia 2,4 Ghz prin radio comandă, pentru un control precis şi rapid, având posibilitatea de a fi controlată pe distanţe mari de până la 45 de metri. Scoate-ţi copiii în parcuri, în curte şi dă-le posibilitatea să se joace inteligent. Este cadoul perfect pentru zile de naştere, Paşte, 1 Iunie, Crăciun dar şi pentru a le spune celor mici în mod creativ că îi iubiţi. În primăvară asta fă-l pe micuţul tău activ şi fericit!

Un gând despre &8222;Ați auzit de hexacopter?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s