Contact

Puteți lua legătura cu mine pe Facebook sau prin acest formular:

3 gânduri despre &8222;Contact&8221;

  1. 19octombrie Gara de Nord Bucuresti ora 1.40. 2 tineri stau in sala de asteptare. Fata probleme cu picioarele baiatul cauta ajutor la cei din sala cum sa o urce pe sora lui in tren veneau de la „Dansez pentru tine” de loc de undeva din Moldova.
    Sala de asteptare se inchide noaptea pentru curatenie baiatul cere ajutor sa o scoata afara pe sora-sa. Mai sunt 4-5 ore de asteptare pana vine trenul dar daca au facut audienta toata lumea este fericita si se pare ca nimanui nu-i pasa cum ajung cei 2 acasa si nici ce fac 10 ore in gara poate nu erau locuri la hotel sa le faca o rezervare?????

    Apreciază

  2. si eu mi-as dori sa particip la emisiunea extreme makeover, am avut acum un an un accident de masina si am ramas cu semne destul de adanci pe fata. Visul meu ar fi sa pot lucra in turism sau publicitate dar acum nu mai am nici o sansa. va multumesc mult si va doresc toate cele bune ! Dumnezeu sa va binecuvanteze !

    Apreciază

  3. as dori sa`i fac si eo o surpriza mamei mele care ar avea nevoie pot spune mare nevoie de anumite schimbari…urmarim emisiunea si e excelenta…nu am cuvinte…va rog raspundeti

    Apreciază

Lasă un comentariu